Hydrema Produktion Støvring, søger en kollega til vores svejserrobot i cylindermontagen (nathold)

7. februar 2024

HYDREMA er en moderne familieejet dansk koncern som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner, udstyr og mineryddere. Hydrema råder over to fabrikker - en i Støvring ved hovedkontoret, og en i Weimar, Tyskland.

Uden hjerte ville der ikke være noget Hydrema. For at bygge verdensklasse maskiner må vi lægge sved, blod og hjerte i. Det betaler sig med de fineste entreprenørmaskiner på markedet. Det gælder både når vi producerer maskiner i standardudførelse og maskiner som produceres efter en bestemt kundes ønsker. Det er at bygge bedre og smart.

Vores fokus på kvalitet er en integreret del af vores kerneværdier - en kvalitet som svarer til vores kunders forventninger. De samme værdier udvides til vores medarbejdere ved at opretholde en veldrevet organisation.

Din personlighed er i højsædet, hvorfor du vi forventer at du er imødekommende med et godt humør og rigtig god til at samarbejde. Det går stærkt, hvilket stiller krav til, at du er robust, og til tider kan arbejde under tidspres. For os er det vigtigt, at du tager ansvar for kvaliteten af dit arbejde, og at det falder dig naturligt at forholde dig kritisk til en foranstående opgave.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer, en afvekslende hverdag og velordnede forhold. Du vil blive en del af vores nathold, hvor det er påkrævet, at du kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger for at løse de opgaver, der opstår. Du skal samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer som gerne hjælper hinanden for at nå vores fælles mål.

Din profil:

  • Gerne erfaring som klejnsmed (robotsvejsning) eller tilsvarende baggrund
  • Gerne kendskab til kantbukning og/eller laserskæring
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst, struktureret og fleksibel
  • Kan tale og forstå dansk

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

HR Konsulent Henrik Sørensen 20 14 05 98 eller
HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Opstart efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.

Ansøgningsfrist: Løbende

SØG STILLINGEN !!

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheder

Seneste nyt

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027