/ 707G / 707G Power+

7 T Dumpere

Hydrema 912FS compact dump truck driving alongside harbour

Kompakte dumpere med stor mobilitet.

Hydremas 707G Serie er kompakte dumpere i 7-tons klassen, der med et fremragende 360 ° udsyn er yderst manøvredygtige, har forbedrede sikkerhedsfunktioner, et ekstremt lavt marktryk, samt de samme egenskaber som de større knækstyrede dumpere.

Kompakte dumpere med stor mobilitet.

Sikkerhed & Overblik

Overblik, komfort og sikkerhed

 • Sikkerheden i højsædet.

  For Hydrema er det vigtigt at skabe de bedste og sikreste arbejdsforhold for vores maskinfører, hver gang vi udvikler en ny maskine, da førerens sikkerhed ikke er noget vi går på kompromis med.

   

  Med sin et-trins-indstigning og ROPS/FOPS godkendt kabine, har vi derfor udviklet en ny type dumper med et arbejdsområde, som giver operatøren optimale arbejdsbetingelser i komfortable og sikre omgivelser.

 • Hydrema 707G compact dump truck view of cabin from outside

  Fremragende 360 graders udsyn.

  707G er en af de sikreste dumpere af denne type på markedet. Kombinationen af et bakkamera med skærm i kabinen (option) og det frontvendte førerhus, giver føreren fremragende udsyn og opfylder ISO-standarderne 5006 & 14401.

   

  En anden fordel sammenlignet med lignende dumpere er, at ladet aldrig blokerer førerens udsyn, hvilket ikke kun øger sikkerheden og udsynet, men også øger den effektive brug af 707G dumperen.

 • Hydrema 912FS compact dump truck with easy service access to the filters

  Chassis med høj stabilitet

  For at skabe en dumper med den bedste stabilitet, har vi implementeret det velkendte chassis-design fra vores større dumpere. Det lave tyngdepunkt og det pendlende knækled med dobbelt hydrauliske stabilisatorer, giver dermed operatøren en uovertruffen stabilitet.

   

  Kombineret med det lave marktryk på kun 83 kPa og imponerende manøvrerbarhed, delvis på grund af den meget korte venderadius på kun 5,1 m, kan dumperen løse opgaver på områder med begrænset plads.

Motor

Motor Model

 • Cummins F3.8 Stage V motor

  Hydrema 707G produceres i to versioner med motorstørrelser på henholdsvis 55 kW (74 HP) og 90 kW (122 HK), hvor den kraftigste version benævnes 707G Power+.

  Begge versioner er udstyret med en 3,8 liter Stage V Cummins motor, der opfylder 2020-emissionskravene.

  For at opfylde Stage V krav, er der anvendt to forskellige teknologier, som gør at 55-kW versionen ikke skal tilføres AdBlue, mens 90 kW-motoren kræver AdBlue tilsætning og derfor er udstyret med en 19-liters AdBlue tank.

   

 • Hydrostatisk transmission 

  707G er udstyret med en fuldt variabel hydrostatisk transmission, der opnår en hastighed på op til 34 km/t uden at afbryde trækkraft.

  Den hydrostatiske transmission kan indstilles i tre forskellige gear typer: Krybe-, normal- og øko-gear.

  Ved hjælp af ECO-tilstand holder den Hydrostatisk gearkasse brændstofforbruget til et minimum, som det kendes fra start / stop funktionen i personbiler.

   

Telematics

Kompakt

Effektiv & Fleksibel

 • CityKit

  Med en læssehøjde på kun 187 cm, er 707G dumperen det perfekte match for enhver minigraver og kombineret har du det perfekte CityKit.

 • MultiTip

  For at øge fleksibiliteten og effektiviteten af 707G leveres maskinen med 180 ° MultiTip som en standardfunktion på begge versioner.  

 • Effektiv og Fleksibel

  Kombinationen af MultiTip og den lave venderadius gør den meget fleksibel og i stand til at løse opgaver på området med meget lidt plads.

Downloads

Hent alle specifikationer

Hydrema 707G-Series kompact dumper

Generel kontakt

Kontakt Hydrema

Send din forespørgsel her

Global kontakt

Søger du kontaktinformation i et specifikt land? Besøg vores forhandlerkort og find dit sprog/land.

Gå til salgskortet ›

 

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027