Dumper 1882X1254

912G-Serien

Kompakt, yderst mobil og overlegen i terræn. Knækstyrede og alsidige 10 ton dumpere med stor kraft, lav vægt, lang levetid og nem betjening. Effektiv og fleksibel – hver eneste dag, år efter år leverer Hydremas 912G-serie effektiv og kraftfuld jordflytning. Med stor fokus på førerkomfort og sikkerhed i top får du en dumper i verdensklasse.

912G Load On Route Constr Site

912G

Dumper

912G
  • 10 tons lastevne
  • Cummins B4.5 Stage 5 engine
  • Betjeningsvenlig, sikker og robust
912GS On Route Constr Site

912GS

Dumper

912GS
  • 10 tons lastevne
  • Stor komfort med affjedret foraksel
  • Kabine med et fantastisk udsyn
912G HM Front View MT Unloading City Site

912HM

Dumper

912HM
  • 10 tons lastevne
  • Lav egenvægt og brede dæk for lavt marktryk
  • Affjedret foraksel for maksimal komfort

Hydremas serie af 10-tons dumpere hedder 912G-serien og består af 3 modeller: 912G, 912GS og 912HM. Hydremas 912G dumpere har været igennem en del udvikling i årenes løb. Helt tilbage til de gamle 800-modeller, som så udviklede sig til 900-modeller. I 900-modellerne startede 10-tons-dumperne som 910, og derefter 912, hvilket indikerede en opgradering af maskinens kraft.

Da Hydremas dumper med 10 tons kapacitet fik navnet 912 - baseret på den britiske måleenhed short ton - fulgte den resten af Hydremas maskiner, som var en del af C-serien. C-serien er et udtryk for den generation af motorer, der er i maskinerne. Siden da har denne serie udviklet sig til maskiner i D-, E-, F- og i dag er vi nået til G-serien, som alle har en Cummins Stage 5 motor.  

Hydrema 912G-dumperens succes skyldes hovedsageligt det oscillerende knækarmsled. Leddet med hydrauliske stabilisatorer holder maskinen stabil og sikker ved automatisk at overføre vægten til de hjul, der griber fat i jorden.

912G, 912GS og 912HM er tre forskellige modeller, der er designet til forskellige formål.

Forskellene mellem disse modeller er:

912G er standardmodellen. Den har ikke forakselaffjedring og kan føles lidt mere ujævn at køre end de to andre modeller, men den er et glimrende valg for dem, der ikke skal køre i meget ujævnt terræn.

912GS har forakselaffjedring, hvilket gør kabinen mere stabil og ikke følger maskinens bevægelser i terrænet på samme måde. Det giver større komfort for føreren.

912HM adskiller sig fra de to andre modeller ved at have større dæk, en højere frihøjde og kan køre med en dækbredde på op til 800 mm, hvilket betyder, at den har et lavere marktryk. Det betyder, at den ikke efterlader så mange spor og er ideel til kørsel på f.eks. golfbaner. Derudover er 912HM også den eneste model med mulighed for flatbed.

Udover disse forskelle, så har de tre 10 ton dumpere i 912G-serien de samme egenskaber.

Alle 912G-serie modellerne har en 147hk (108kW) Cummins B-4,5L Stage 5 motor med DOC-, DPF- og SCR-katalysator med AdBlue tilsætning. Denne 4,5 liter motor kommer med 16-ventilet Common-Rail Turbodiesel med intercooler og elektronisk variabel turbolader. 

Chassisdesignet sikrer, at alle hjul altid er i samme spor, og de standardmonterede tvillingedæk giver exceptionel trækkraft med minimal skade på jorden. Det centralt placerede led giver stor manøvredygtighed, en lav venderadius på kun 6,1 m og nem positionering ved tipning.

912G-serien er ekstremt nem at betjene, og føreren vil hurtigt blive fortrolig med maskinens funktioner og manøvredygtighed. Brugervenlige betjeningselementer, joystick-styring, fremragende udsyn og en ergonomisk designet kabine sikrer de bedste arbejdsforhold.

Dumperen har en gennemprøvet 6-trins ZF Soft-Shift-transmission med automatisk eller manuelt gearskifte. Denne intelligente transmission skifter automatisk 2 gear op, når de rette betingelser for at øge hastigheden er til stede.

912G-serien er altså et ekstremt godt bud på en kompakt, men kraftfuld dumper, som vil gøre hverdagen nemmere og give massere af komfort. Denne 10 tons dumper er ideel som udlejningsmaskine, den er driftsikker, holdbar og nem at betjene. Ligesom alle Hydremas rendegravere og hjulgravere, så kommer 912G-serien også med Hydrema Telematics, som er gratis de første 3 år. Med Hydrema Telematics får man et overblik over et væld af data på maskinen via sensorer og elektronikken i maskinen. 

Så har du brug for en stærk, nemt betjenelig og kompakt dumper af højeste kvalitet, så er 912G dumperen fra Hydrema for dig. Har du derimod brug for en mindre dumper, så kan du tage et kig på vores 707G-serie, og skal dumperen være større end de 10 ton, så skal du op og kigge i vores 922G-serie. Du kan også finde vores nye 6 tons dumper, der er fuldt elektrisk og perfekt til byarbejde her
Lige meget hvilken størrelse dumper du søger, så finder du den højeste kvalitet her hos Hydrema!