Vore visioner

- Mål og værdier

Vort mål

At udvikle og producere hydraulisk entreprenørmateriel til den del af markedet, der efterspørger den højeste effektivitet og komfort samt det mest driftssikre udstyr, som samtidigt lever op til de seneste miljøstandarder. Set over maskinens levetid vælger vi de komponenter, der giver vore kunder den bedst mulige investering !

Værdier

Vores fokus på kvalitet er en integreret del af vore kerneværdier - en kvalitet som svarer til vore kunders  forventninger. De samme værdier udvides til vores medarbejdere ved at opretholde en veldrevet organisation.

  • PROFESSIONALISME udtrykt gennem faglig stolthed i det man laver.

  • FLEKSIBILITET udtrykt ved, at Hydrema som virksomhed hurtigt kan tilpasse sig skiftende markedsvilkår, og at vi producerer skræddersyede og alternative løsninger for vores kunder. Dette realiseres gennem en flad organisationsstruktur med korte kommandoveje.

  • DYNAMIK udtrykt ved at nytænkning er en indarbejdet tænkemåde hos den enkelte medarbejder således denne altid er på ”udkig” efter smartere måder at gøre tingene på – det kan være såvel arbejdsrutiner som det færdige produkt.

  • ENGAGEMENT udtrykt på den måde, at man går op i det man laver og sætter en ære i at levere et ”færdigt” stykke arbejde.

  • OVERSKUD til at forbedre os hele tiden. Men - overskud handler også om økonomi. De løsninger, vi leverer, skal være rentable – både for os selv og ikke mindst for jer som kunder. Det mener vi er almindelig sund fornuft.!

Nyhedsbrev

Tilmeld

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheder

Seneste nyt

Hydrema

Begivenheder

Følg Hydrema
på de sociale medier

Facebook LinkedIn Twitter YouTube
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027