Åben maskinvej 2023


Hydrema stiller med stærke nyheder til Åben Maskinvej 2023 i Ringsted

Kalenderen er klar til at vise marts, og dermed bebudes forårets start.

I entreprenørbranchen er foråret altid en velkommen ven, efter en lang vinter. Entreprenører, maskinførere, landmænd og andre med en passioneret interesse for entreprenør- og landbrugsmaskiner har kløen i fingrene og glæder sig til at få jord under neglene igen.
Med det efterhånden nyklassiske arrangement, "Åben Maskinvej" i Ringsted, er der fantastiske muligheder for at komme ud og snuse til hydraulikolien inden sæsonen for alvor sætter i gang.

Aaben Maskinvej Nyhed

Arrangementet løber i år af stablen fredag d. 3. og lørdag d. 4 marts. Som altid vil du kunne finde repræsentanter fra alle maskinfirmaerne på vejen (Kærup Parkvej), og udover at Hydrema naturligvis stiller med et stærkt line up, vil du også kunne måde S&S Bilhus sammen med Helms TMT-Centret A/S, Semler Agro, Scantruck og Reesink Construction.

Skal du flytte grus? Så tag et kig på Hydremas seneste serie af rendegravere - G-serien

Ringsted 2020 346 2 Web
Åben Maskinvej 2020, med Hydremas ikoniske rendegravere i forgrunden.

Kærup Parkvej tæt på Vestmotorvejen ved den nordøstlige ende af Ringsted er om noget Danmarks maskinvej.

Vejrudsigten siger sol og fine temperaturer for årstiden - så forventningerne er høje. De gode handler står klar, som høj sol på en dejlig forårsmorgen. Hos Hydrema glæder vi os til at byde velkommen til alle vores besøgende.

Bliv opdateret med det sidste nye fra Hydrema