Corona spænder ben for Hydrema Dagene

25. september 2020

Pandemien tvinger fabrikken i Støvring til afbræk i mangeårig tradition.

Corona-pandemien rammer nu også de mange professionelle fagfolk, der har tradition for et nytårs-besøg hos Hydrema i Støvring syd for Aalborg.

Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner må aflyse dette års udgave af de populære Hydrema Dagene mellem jul og nytår. 
”Det er nødvendig, rettidig omhu, der tvinger os til at lave et afbræk i en ellers ganske imponerende række af arrangementer gennem mange år. Hverken lovgivningsmæssigt eller moralsk tillader Corona-situationen os at åbne fabrikken for de typisk mellem 2500 og 3000 gæster, der som regel besøger os på Hydrema-dagene. Vi er nødt til at give beskyttelse af både vores kunder og ansatte allerhøjeste prioritet”, siger salgs- og servicechef Leif Søndergaard hos Hydrema.
Det er første gang, Hydrema har aflyst det traditionsrige kundearrangement, og Leif Søndergaard lægger ikke skjul på, at det har været en gevaldig kamel at sluge.

Vender tilbage
”Der skal ikke herske tvivl om, at vi vender stærkt tilbage med Hydrema Dagene fremover. Men det er meget ærgerligt, at vi i år ikke kan møde kunderne på den dejlige, uformelle måde, hvor gæsterne i to dage kan komme og gå, som de vil. Ikke mindst, fordi vi i øjeblikket tydeligt mærker god aktivitet i markedet. Samtidig har vi flere markante nyheder, som vi havde glædet os voldsomt til at præsentere”, siger salgs- og servicechefen.
Specielt to af nyhederne var udset til hovedroller på Hydrema Dagene i år. Nemlig den helt nye hjulgraver MX17, som netop har øget antallet af modeller i MX-serien fra fem til seks. Som et helt nyt Hydrema-produkt er MX17 kørt ind i rækken mellem MX16 og MX18. 
En anden markant nyhed er på vej i skikkelse af en fabrikkens ikoniske dumpere, som har fået en række af opdateringer både i og udenfor motorrummet. Den nye dumper kører officielt ind i Hydrema-programmet i løbet af efteråret.

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheder

Seneste nyt

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027