Danmarks første 912GS dumpere leveret i Nordjylland

7. januar 2021

Løgstør virksomheden Vesthimmerlands Materieludlejning A/S modtog i december måned som de første i Danmark, to af de helt nye Hydrema 912GS Dumpere.

Direktør i udlejningsvirksomheden Henrik Frederiksen udtalte i forbindelse med leveringen af de to 912GS dumpere, at efterspørgslen på “grej” og især nye maskiner, med høj førerkomfort og sikkerhed er stor. ”Kunderne har en forventning om, at når de lejer en maskine hos os, så er maskinen af nyere dato og at den virker. Vi ønsker jo ikke at vore kunder lejer en ældre maskine der i udlejningsperioden skal have montørbesøg, hvilket helst ikke må ske og som vil være til gene for kunden. For der er jo ingen der har lyst til at leje en maskine der holder stille, fordi den er gået i stykker. De nye Hydrema dumpere imødekommer alle de krav vore kunder har til udlejningsmaskiner.” 

Fra venstre ses: Claus Sejer Thomsen (Distriktschef Hydrema) og Henrik Frederiksen (Direktør for Vesthimmerlands Materieludlejning A/S)

De to dumpere er de nyeste maskiner i den nye Hydrema 912 G-Serie, som med justeringer, opdateringer og forbedringer, gør den ikoniske dumper bedre og tilmed opfylder de nye Stage-V emissionskrav. For at sikre den renest mulige udstødning har 912G partikelfilter og bruger AdBlue. Motor opbygningen er gjort enklere og er nu uden EGR-ventil, hvor motoren yder 147 hk.

På sikkerhedssiden højner de nye bredere trin og flere håndtag sikkerheden for føreren, ved både ind- og udstigning samt i forbindelse med service. Maskinens hovedafbryder er fuldautomatisk, og systemet slår selv fra, når der ikke er behov for strøm. Dette gør at maskinføreren ikke længere skal bekymre sig om at slå hovedafbryderen fra, når han forlader maskinen.

Vesthimmerlands Maskinudlejnings nye dumpere har affjedrede foraksler, som ifølge Henrik Frederiksen også er efterspurgt af kunderne. De giver både høj komfort for føreren pga. en mere jævn kørsel samt mulighed for en højere fart i ujævnt terræn, hvorved dumperen er mere produktiv. I tillæg er den daglige service hurtigt overstået, da maskinen er monteret med centralsmøreanlæg.

De nye maskiner har også monteret de nye LED forlygter og luft ventileret sæde. Fra sædet har føreren et fremragende udsyn, da motoren er placeret bag den frontvendte kabine. Kombineret med et bakkamera har føreren et fremragende udsyn hele vejen rundt, som samtidig opfylder ISO standarderne 5006 & 14401.

Dumperen er desuden forsynet med det populære MultiTip, som muliggør aftipning i et 180 graders område, og dermed også ud over siden.

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027