Distriktschef - Sjælland

30. maj 2018

Kan du se dig selv som markedets bedste sælger af entreprenørmaskiner?

Ansøg via Hviid & Larsen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, anlægs, skov- og landbrugsbranchen.

Du bliver ansvarlig for markedsbearbejdningen og omsætningen i et spændende og udviklingspræget marked. Din kundeplatform består af entreprenørfirmaer, byggefirmaer, landbrug, maskinstationer, regioner og kommuner, så der er tale om udfordringer på alle niveauer.

I tæt samarbejde med vores Country Manager, får du ansvaret for at udvikle distriktet på Sjælland. Konkurrencen er hård, og derfor er det vigtigt, at du har vilje og handlekraft, samt er synlig og opsøgende i markedet.

Salg af entreprenørmaskiner er ofte en lang proces, hvor der er byttemaskiner involveret. For at få succes i jobbet, er det afgørende, at du udover at afdække kundens købskriterier, kan etablere gode relationer, samt professionel sparring til beslutningstagere. Du udarbejder ud fra grundig behovsanalyse, løsningsforslag samt tilbud, som du derefter præsenterer for kunden.

Vores Kandidat: 

Du har mange års erfaring og en stærk salgskarriere, der understøtter din salgserfaring fra en branche, hvor opsøgende salg og mange salgsbesøg er en naturlig del af hverdagen. Du arbejder systematisk, og evner at holde fokus på dine mål. For at videreudvikle dig som sælger, har du nu lyst til at prøve kræfter med en mere udfordrende salgsproces. Det er kvalificerende, hvis du har en handels- eller faglig uddannelse. Du er vant til at bruge it-værktøjer som en integreret del af dit salgsjob.

Hydrema tilbyder: 

Du tilbydes et selvstændigt job med frihed under ansvar, i en meget ambitiøs virksomhed. Der er tale om en stilling med et stort ansvar, som du selv kan være med til at forme, og hvor du kan se resultaterne af din indsats.

Attraktiv lønpakke bestående af fast løn ( Pension + sundhedsforsikring) samt resultatorienteret bonus samt fri bil.

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen af ansøgere til jobbet, og skulle du ønske yderligere oplysninger omkring stillingen er du velkommen til at kontakte HR Partner Anne-Marie Hviid på 26271480

Ansøgninger vil blive behandlet løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet. Fortrolighed er en selvfølge.

Ansøg via Hviid & Larsen

Læs mere

Omkring jobbet som distriktschef - sjælland

Job & Karriere

Karrieremuligheder hos Hydrema

Job & Karriere - Karrieremuligheder hos Hydrema
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

hydrema@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575