Hydrema Servicecenter Øst i Ringsted søger entreprenørmaskinmekaniker lærling

21. juni 2022

Vil du have en plads på holdet blandt de bedste - og få en uddannelse indenfor et fag i rivende udvikling og vækst – og med store muligheder for fastansættelse efterfølgende? Vi søger en lærling allerede nu – så hvis du er klar – så lad os høre fra dig allerede i dag.

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen.

På Hydrema Servicecenter Øst i Ringsted bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team som vil sørge for at du bliver lært op i alt vedr. vores kvalitetsmaskiner.

Vil du have en plads på holdet blandt de bedste - og få en uddannelse indenfor et fag i rivende udvikling og vækst – og med store muligheder for fastansættelse efterfølgende? Vi søger en lærling allerede nu – så hvis du er klar – så lad os høre fra dig allerede i dag.

Vores nye lærling har:

  • Gennemført og bestået som minimum grundforløb 1 – eller forventer at afslutte forløbet i løbet af foråret 2022 
  • Masser af energi og drive
  • Iver efter at lære nye ting og er kvalitetsbevidst
  • Modenhed og viser stort engagement gennem hele læretiden
  • Stor interesse indenfor faget
  • Udadvendt natur og er mødestabil
  • Gode dansk kundskaber, både skriftligt og mundtligt, samt kunne læse og forstå engelsk

Hos os får du branchens bedste uddannelse med masser af udfordringer, ansvar samt karrieremuligheder. 

Du får en interessant og afvekslende hverdag med mange spændende, lærerige og varierende arbejdsopgaver, hvor du vil få masser af muligheder for at lave lige det, som du brænder for. 

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

Hviid & Larsen står for alle indkomne ansøgninger til lærepladsen, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dan Madsen på 21 410 020 eller HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen. 

Stillingen kan kun søges via joblinket grundet GDPR.

SØG STILLING

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027