Erfaren Industritekniker / CNC-operatør

30. januar 2019

Vi har travlt og har derfor brug for yderligere dygtige hænder til betjening og programmering af vores CNC-maskiner. Til spåntagnings-afdelingen søger vi en erfaren og dygtig industritekniker/CNC-operatør.

Ansøg via Hviid & Larsen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 600 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør- og anlægsbranchen, skovbrug samt landbrug.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer, hvilket er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde.

HYDREMAS NYE MEDARBEJDER: 

  • Erfaring og/eller kendskab til CNC spåntagende bearbejdning.
  • Har erfaring med opstilling og programmering, men ikke et krav
  • Kvalitetsbevidst, selvstændig og proaktiv
  • Stabil og villig til at yde en ekstra indsats når dette er nødvendigt 
  • Taler og forstår dansk.

HYDREMA TILBYDER:

Hydrema A/S tilbyder dig at blive en del af en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes. 

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen af alle indkomne ansøgere og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR partner Anne-Marie Hviid på 26 27 14 80. 
Lønnen forhandles individuelt og vil modsvare dine kvalifikationer, samt mulighed for tilkøb af sundhedsforsikring. 

Ansøgere vil blive behandlet løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart vil være efter aftale. 

Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt.

Ansøg via Hviid & Larsen

Læs mere

Omkring jobbet

Job & Karriere

Karrieremuligheder hos Hydrema

Job & Karriere - Karrieremuligheder hos Hydrema
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027