Hydrema 912GS flytter tonsvis af materiale gennem smalle gader i Østrig

30. juni 2021

"Takket være Hydrema dumperne minimerer vi miljøpåvirkningen og undgår unødvendige omkostninger."

Smal og manøvredygtig

Mange kender 912 fra Hydrema som "den lille dumper med de brede dæk". Overlegen i terræn med lavt marktryk, permanent firehjulstræk sammen med effektiv kraft- og vægtoverførsel takket være det unikke Hydrema-knækled med pendling og hydrauliske stabilisatorer.

912 dumperen har også en anden side. Udstyret med 17,5 R25 EM-dæk er dumperen kun 2,2 meter bred. Takket være det pendlende knækled og dumperens chassis design bliver det en smal og meget manøvredygtig maskine, der er ideel til byggepladser i byen med meget indskrænket plads. Desuden er 912 dumperne godkendt til at køre fuldt lastet på offentlig vej, så du nemt og hurtigt kan transportere materialer mellem byggepladser eller flytte maskinen fra job til job.

To Hydrema 912GS dumpere i Gmunden, Østrig, som en vigtig del af et byggeprojekt, hvor de hjælper med at flytte 25.000 tons materiale for at gøre plads til en et stort boligbyggeri.

De store vinduer i kabinen sikrer et godt udsyn i alle retninger fra det centralt placerede førersæde, der sammen med et bakkamera og bakalarm sørger for at sikkerheden er høj, ikke kun på byggepladsen, men også i trafikken. Med de 145 hk fra den 4-cylindrede Cummins Stage 5-dieselmotor bevæger 912’eren sig hurtigt i trafikken og sikrer et stort kraftoverskud på byggepladsen.

Flytning af masser af materiale ad smalle veje

Hr. Mittendorfer fra det østrigske byggefirma Mittendorfer Bau GmbH & Co KG stod overfor et problem i Gmunden; 25.000 tons materiale skal fjernes for at skabe plads til en ny bygning. Udfordringen var, at en del af vejen til byggepladsen kun var 2,4 meter bred - hvilket er for smalt til, at en lastbil kan køre igennem. Det er muligt for lastbiler at tage en længere rute, men dette er forbundet med betydelige ekstraomkostninger i form af extra arbejdstid og brændstof samt en øget miljøpåvirkning.

Udstyret med 17,5 R25 EM-dæk og kun 2,2 meter bred bevæger den fuldt lastede Hydrema 912GS sig let gennem de smalle passager i Gmunden.

Løsningen var 3 Hydrema 912GS dumpere monteret med smalle hjul. "De fungerer perfekt her," siger Mr. Mittendorfer tilfreds. "Vi slår sidespejlene ind, når vi kører gennem de smalle passager på ruten. Takket være Hydrema dumperne minimerer vi miljøpåvirkningen og undgår unødvendige omkostninger."

"I de resterende 4 kilometer til materialepladsen fungerer Hydrema dumperne godt, selv i den tætte bytrafik!" Fortsætter Martin Ebner, område salgschef hos IBS GmbH.

Hydrema 912GS MultiChassis er godkendt til at køre fuldt lastet på offentlige veje, hvilket giver dumperen en klar fordel i forhold til lignende maskiner på markedet.

Josef Warum, salgschef for IBS GmbH fortæller: "Som Hydrema-forhandler i Østrig er det selvfølgelig spændende at deltage i et så interessant projekt, især da maskinerne var de første Hydrema 912GS dumpere i Østrig."

"De to første 912GS kom i drift i marts, og de har allerede kørt mere end 500 timer i løbet af de første tre måneder. Den tredje maskine ankom lidt senere. Alle tre dumpere vil være i brug indtil i hvert fald august. Vi vil endnu en gang takke Mittendorfer Bau og deres projekt i Gmunden, fordi det er en førsteklasses reference for vores virksomheder og bekræfter os i vores aktiviteter med Hydrema i Østrig, ”konkluderer Martin Ebner.

 
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027