Hydrema-Dagene godt besøgt

5. januar 2018

Hydrema bød på nyheder både maskinmæssigt og til det årlige faglige træf.

De kom fra nær, og de kom fra fjern - også udlandet.

En del tilmed fra udlandet. Dermed blev det traditionsrige faglige træf Hydrema Dagene til en international begivenhed. Flere end 2000 gæster strømmede til i løbet af de to dage, hvor Hydrema bød folk fra entreprenørbranchen, landbruget og skovbruget indenfor.
”Det er dejligt for os med så mange gæster, hvor vi kan konstatere, at de alle har relevans i forhold til det, vi nu gør. Nemlig producerer og sælger entreprenørmaskiner. Foruden entreprenørerne selv, havde mange maskinførere taget imod invitationen, og heldigvis havde mange taget deres bedre halvdel og børn med, så der samtidig blev tale om et par rigtig dejlige familiedage”, fortæller Hydremas Country Manager for Skandinavien, Morten Lemvig.
Trafikken omkring Støvring blev intensiveret af gæster til Hydrema Dagene, som både kom i egne biler og i busser fra hele landet. Nord-, Midt- og Sønderjylland var rigt repræsenteret, og det samme gjorde sig gældende for såvel Fyn som Sjælland. Både kunder og forhandlere fra Tyskland, Holland og Norge havde også sat kursen mod Hydrema-hovedkvarteret.
Godt og vel 300 af de mange besøgende benyttede lejligheden til at deltage i fabriksrundgang og dermed komme endnu tættere på de danske entreprenørmaskiner. 

I kabinen via storskærm

Hydrema bød på flere nyheder. På produktfronten præsenterede fabrikken den nye MX Rail Lift og tillige et helt nyt dumperlad. I forhold til selve arrangementet Hydrema Dagene lancerede fabrikken god, gammeldags produktpræsentation på nyeste teknologiske vis.
”Vi havde hængt en storskærm op i pallegaflerne på en rendegraver. Her kunne gæsterne følge demonstrationen af såvel en rendegraver som en MX på vores demoområde. To af vore drevne førere var udstyret med mikrofon og GoPro-kamera i panden, mens de demonstrerede maskinerne. Når man kiggede med på storskærmen, var det som selv at sidde i førersædet”, forklarer Morten Lemvig.
En anden nyhed var hollandsk auktion over to brugte, men særdeles fine Hydrema-maskiner. Ved hollandsk auktion begynder budene ved en realistisk vurderingspris på maskinerne, hvorefter der tælles ned. Der blev pillet 10.000 kroner af prisen på hver af maskinerne i timen, og sluttelig fandt maskinerne da også nye og særdeles tilfredse ejere.

Populært at udstille

”Vores lager havde også et godt salg af reservedele samt skovle og andre redskaber, og så fik vi bekræftet, at Hydrema-merchandise er populært hos både små og store”, fortæller Morten Lemvig.
Også de gæstende udstillere med grej til entreprenørbranchen oplevede et par rigtig fine dage i Støvring. Der var flere af dem end tidligere, og der kunne faktisk have være endnu flere, hvis pladsen havde tilladt det. 
”Vi var desværre nødt til at sige nej til nogle firmaer med absolut relevante produkter, som også gerne ville have været med. Men selv om vi rykkede sammen, var der simpelthen ikke plads til flere. Det er en udfordring, vi naturligvis forsøger at løse til næste års Hydrema Dagene”, siger Country Manager Morten Lemvig.

Masser af Weimar-pølser

Mens de voksne så på både nye og brugte Hydrema-maskiner, og nogle også benyttede Hydrema Dagene til at slå en handel af, beskæftigede de yngste gæster sig hos legeonklerne i børnehjørnet. Her var både hoppeborg, tegnekonkurrence, slik, is, popcorn, og hvad ellers hører til en god Hydrema-dag.
Hydremas tyske fabrik i Weimar satte i øvrigt også præg på Hydrema Dagene. Netop fra den tyske by var der hentet kødfulde Weimar-Bratwürste ind. Der blev langet ikke færre end 1750 styk af de solide tyske stegte ”med det hele” over disken i Hydrema-teltet.

Masser af gæster til Hydrema Dagene. De kom fra hele landet og også fra udlandet, da Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner slog portene op til det traditionsrige arrangement.

Storskærm både inde og ude gav de maskininteresserede gæster mulighed for nærmest at være med inde på førersædet ved præsentationen af både en rendegraver og en Hydrema MX. Maskinførerne var udstyret med mikrofoner og pande-kameraer og sendte direkte fra kabinerne.

Mange af Hydrema Dagenes flere end 2000 besøgende tog med på den guidede tur rundt på fabrikken for at få Hydrema yderligere ind under huden.

Der blev hoppet, tegnet og indtaget store mængder af slik i børnehjørnet, hvor de yngste Hydrema-gæster hyggede sig, mens de lidt ældre kiggede på maskiner i lange baner.

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Hydrema Finans

Michael Hansen
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027