Hydrema dumpere vinder frem i Østrig

20. januar 2021

Jeg er meget glad for, at vi kan overbevise flere og flere virksomheder i Østrig om Hydrema-mærket. Derudover kan vi sikre optimal support i Tyrol og Vorarlberg med vores servicepartner i Wiesing.

Takket være godkendelse til vejkørsel af Hydremas 922F 2.55 dumper er Kessler Transporte GmbH i stand til at transportere sten fra Zech Kies-stenbruddet i Bürs direkte til byggepladsen. På nogle dele af vejen er stigningen 39%.

De knækstyrede, kompakte Hydrema-dumpere imponerer med deres høje ydeevne, enkle betjening, lave egenvægt og effektive økonomiske drift. Takket være det opgraderede bremsesystem med en mere kraftfuld retarder, drager flere og flere virksomheder i Østrig fordel af Hydrema-dumperne, hvilket distributionspartneren for Hydrema-maskiner i Østrig IBS GmbH kan mærke.

Hydrema-koncernen blev grundlagt i Danmark i 1959, og lagde fra starten vægt på høj kvalitet, avanceret teknologi og intelligent designede løsninger i hele produktrækken af dumpere, hjulgravemaskiner og rendegravere. Hydrema-dumperne anbefales bl.a. til jordarbejde i blødt terræn og i områder, der kræver det lavest mulige marktryk.

Joseph Warum (IBS GmbH, højre) med føreren fra Kessler Transporte GmbH.

Sortimentet af knækstyrede Hydrema-dumpere fordeler sig på maskiner i 7, 10 og 20 ton-klassen. På tværs af alle dumper-modeller er chassiset designet med knækstyring og en pendulstang, samt dobbeltvirkende hydrauliske stabilisatorer i knækleddet. De to stabilisatorer sikrer maksimal stabilitet. Dumperkassen er fremstillet i Hardox højstyrke stål uden sideribber og har en høj tippevinkel, som giver en hurtig aflæsning. Kombinationen af knækstyring, brede dæk og stor frihøjde giver fremragende mobilitet og off road egenskaber. De to 10-tons modeller 912GS og 912HM, samt 922G modellerne har elektrohydrauliske affjedringssystemer med to uafhængige affjedringscylindre på forakslen.

Plörer-firmaet i Sölden værdsætter sin kompakte Hydrema 922F-dumper, som også er godkendt til vejkørsel, som et økonomisk og kraftfuldt transportkøretøj.

Stor efterspørgsel i Tyrol og Vorarlberg

En af de virksomheder, som har brugt Hydrema dumpere i det alpine område i årevis, er Plörer i Sölden. Firmaet blev grundlagt af Hermann Plörer, der arbejdede med transport af beton i Tyrol i midten af 1970'erne. For omkring 30 år siden udvidede virksomheden sit forretningsområde til også at omfatte jordarbejde. Senere blev virksomheden også involveret i bortskaffelse af affald i Ötztal, ved at arbejde på lossepladser samt udvinding af råstoffer. Ud over adskillige lastbiler og entreprenørmaskiner, har de 15 ansatte en Hydrema 922F dump truck til rådighed. Fokusset i entreprenørdelen er på udgravningsarbejde samt kanal-, sti- og bakke konstruktion. Blandt andet bidrog Plörer-virksomheden til opførelsen af James Bond Museet i Sölden, hvor de udførte omfattende jordarbejde.

Fra venstre: administrerende direktør Christoph Plörer, Joseph Warum (IBS GmbH, Ardagger Stift) og maskinfører (Plörer-selskab).

Administrerende direktør Christoph Plörer har kun rosende ord at sige om Hydrema-dumperne: 

”Jeg sætter pris på min Hydrema 922F-dumper af flere grunde. Den er kompakt, er godkendt til vejkørsel og kan bruges på en ekstremt alsidig måde; fra at hjælpe med konstruktionen af stier og skråninger til transport af sten. Den korte venderadius og den ekstreme off-road mobilitet medfører en række fordele i dagligdagen. Derudover er 922F’ern økonomisk i sit brændstofforbrug, man har et godt udsyn fra kabinen og den kan konkurrere med større dumpere i forhold til ydeevnen."

Et andet firma der satser på Hydrema-maskiner, er Kessler Transporte GmbH i Klösterle am Arlberg. De sætter også pris på den kompakte Hydrema 922G dumper, bl.a. da den er godkendt til vejkørsel. Virksomheden Kessler transporterer i øjeblikket stenblokke fra Zech Kies-stenbruddet til en byggeplads i Rankweil, hvor der bygges et nyt flodleje.

Opgraderet bremsesystem

Joseph Warum, den ansvarlige sælger hos IBS GmbH, understreger: ”Den nyeste generation af 922G-dumperne tilbyder endnu mere kraft, da de er udstyret med en Stage V-motor og en intelligent 6-trins soft-shift transmission. Ud over de allerede nævnte egenskaber tilbyder den nye G-serie fremragende køreegenskaber ved alle hastigheder og overflader, takket være det pendlende og hydraulisk stabiliserede knækled. Kombinationen af en stiv foraksel med elektronisk styret affjedring og niveaukontrol, der justerer maskinen i den optimale position sammen med den kraftige bogie-aksel bagtil, giver maskinen en høj grad af kørestabilitet og komfort, især under tipning. Bremsesystemet er blevet grundigt revideret og væsentligt opgraderet af Hydrema-ingeniørerne. Dette ses tydeligt i stejlt terræn, som bekræftet af de første kunder, der bruger den nye 922G-dumper. "

Kompakt, ekstremt manøvredygtig og fremragende off-road: Halbeisen & Prast KG fra Dornbirn ville ikke kunne klare sig uden kraften fra deres Hydrema 912FS dumper i vejbyggeri.

Entreprenørfirmaet, Halbeisen & Prast KG fra Dornbirn i delstaten Vorarlberg, bruger flittigt deres Hydrema 912FS dumper. Virksomhedens dedikerede team påtager sig ikke kun alle former af gravearbejde, men de er også aktive inden for vej- og kanalbyggeri, stenvægge, skråningsbeskyttelse og nedrivning. Hydrema 912FS dumperen spiller en vigtig rolle i mange af disse job i det vanskelige terræn. Den er udstyret med forakselaffjedring som standard, hvilket er en elektrohydraulisk affjedring med uafhængige cylindre og niveaukontrol på begge forhjul. Det betyder, at føreren er mindre udsat for vibrationer på lange arbejdsdage og dermed mindre stress, især ved lang transportkørsel og i ujævnt terræn.

”Jeg er meget glad for, at vi kan overbevise flere og flere virksomheder i det vestlige Østrig om Hydrema-mærket. Derudover kan vi sikre optimal support i Tyrol og Vorarlberg med vores servicepartner i Wiesing. I værste fald er montørerne fra Ardagger Stift såvel som montørerne fra IBS-hovedkvarteret i Bayern nær Nürnberg på stedet inden for få timer, ”siger Joseph Warum i sin afsluttende bemærkning.

www.ibs-maschinen.at
www.ploerer.com
www.transporte-kessler.com
www.halbeisen-prast.at

Vi vil gerne takke www.baublatt.at for at lade os bringe denne artikel.

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027