Hydrema Produktion i Støvring, søger engageret og fleksibel medarbejder til teknisk værksted

25. august 2023

Vor nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markedsbehov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et stort netværk af salgs – og servicefaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dage ca. 600 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør, anlægs, skovbrugs- og landbrugsbranchen.

På Hydremas tekniske værksted, fremstilles alle fixturer, løftegrej og andre hjælpeværktøjer – til brug i vores produktion. Det er også i denne afdeling de forskellige prototyper af nye maskiner bygges, i tæt samarbejde med vores udviklingsafdeling. Teknisk afdeling har ligeledes ansvaret for alt vedr. vedligehold af Hydremas bygninger i Støvring. I afdeling har vi ingen direkte produktion vi er udelukkende en del af Hydrema´s udviklingsafdeling.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde.
Vi har travlt, og søger derfor yderligere en kollega der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet, da der er tale om mangeartede arbejdsopgaver.

Der er tale om en fast stilling på daghold.

Arbejdsindhold:

 • Vedligehold og reparation af produktionsudstyr
 • Fremstilling af fixturer
 • Sikkerhedseftersyn på stiger, reoler, løftegrej og lign.
 • Fremstilling af reservedele, små svejseopgaver
 • Svejse erfaring
 • Ad hoc opgaver på tværs i afdelingen

Baggrund:

 • Faglig baggrund som smed, maskinarbejder eller lign.
 • Masser af gå på mod, ansvarlighed og højt drive
 • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
 • Kvalitetsbevidst og arbejdsom
 • God teknisk indsigt og tegningsforståelse
 • Kan tale og forstå dansk


Hydrema Produktion tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes.

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Henrik Sørensen 20140598 eller HR Partner Anna Larsen på 22 32 72 32.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Anna Larsen
al@hviidoglarsen.dk
Tlf.: 2232 7232
Ansøgningsfrist: Snarest muligt

SØG STILLINGEN !

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Nyheder

Seneste nyt

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027