Hydrema søger en udviklingsingeniør

21. februar 2018

Til udvikling af nye produkter søges en dygtig og kreativ maskiningeniør til vores hovedkontoret beliggende i Støvring.

Ansøg via Hviid & Larsen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, anlægs, skov- og landbrugsbranchen.

Til udvikling af nye produkter søges en dygtig og kreativ maskiningeniør til vores hovedkontoret beliggende i Støvring. Du deltager i hele processen fra specifikation til færdigt produkt.

Produktionsteknisk arbejde i forbindelse med projekter vil også være integreret heri. Hvis du har kendskab til et eller flere af følgende områder vil det være en fordel:

Dine arbejdsopgaver kunne være: 

 • Mobilhydraulik
 • Konstruktion og beregning af svejste konstruktioner
 • Køretøjsteknik
 • Elektriske og elektroniske systemer i køretøjer
 • Udarbejdelse af produktionsdokumentation og styklister
   

Din faglige profil: 

 • Uddannet ingeniør
 • Kendskab og interesse indenfor maskinkonstruktion
 • Gerne erfaring fra en tidligere produktionsvirksomhed
 • Erfaring og kendskab til AutoCAD / Inventor
 • Taler og forstår engelsk

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring, er ikke det afgørende for os – det vigtigste er, at du er blandt de bedste, som både fagligt og personligt kan være med til at løfte og udvikle vore fremtidige produkter, så vi forsat kan bygge og leverer entreprenørmaskiner i verdensklasse.

Vi forventer, at du er åben og udadvendt og god til at arbejde sammen med andre i et dynamisk miljø, hvor der ofte er travlt.
Vi sidder i forvejen 13 kollegaer i afdelingen – som alle er med til skabe en hverdag, hvor kreativitet, engagement, drive og ikke mindst fagligt stolthed er altafgørende.

Hydrema tilbyder: 

Hydrema er en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor du hurtigt får en stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone, hvor et godt samarbejde og god kommunikation vægtes højt.

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og i et miljø hvor du sammen med ambitiøse, glade og dedike- rede kollegaer skaber rammen for en virksomhed i vækst.
Lønnen, herunder pension og sundhedsforsikring forhandles individuelt efter kompetencer og erfaring.

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen af ansøgere til jobbet, og skulle du ønske yderligere oplysninger omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Anne-Marie Hviid på +45 26271480.

Alle ansøgninger vil blive behandlet med 100 % fortrolighed.

Ansøg via Hviid & Larsen

Læs mere

Omkring jobbet som udviklingsingeniør

Job & Karriere

Karrieremuligheder hos Hydrema

Job & Karriere - Karrieremuligheder hos Hydrema
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Find forhandlere
Efter placering
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

hydrema@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575