Hydrema’er så langt øjet rækker - GSV køber 22 nye dumpere

20. marts 2020

Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver vælger igen Hydrema.

I en svær tid præget af Covid-19 sygdommen, hvor virksomheder har svært ved at navigere, og alle holder vejret og afventer situationen, som løbende udvikler sig, er vi dog i Hydrema sikre på, at hjulene vil komme til at rulle ekstra meget, når vi er på den anden side af sundhedskrisen.

Derfor er Hydrema glade for, at en af vore største samarbejdspartnere og kunder, nu får leveret maskiner der er klar til udlejning.

GSV Materieludlejning A/S har i mange år været en trofast og stor aftager for Hydremas maskiner, hvilket vi som dansk virksomhed i entreprenør branchen er meget stolte af.

En maskinordre på 22 dumpere, der fordeler sig på henholdsvis 20 stk. 912FS og 2 stk. 922G, er en meget stor ordre for Hydrema, som er med til at understrege, at vores maskiner internt i branchen anses for at være af højeste kvalitet, fortæller Country Manager hos Hydrema, Leif Søndergård.

I forhold til erhvervelsen og betydningen af GSV’s indkøb af de nye maskiner, kan deres kunder nu se frem til at få stor mobilitet, et suverænt arbejdsmiljø med god førerkomfort, samt være med til at gøre fremtiden grønnere, da de nye maskiner alle har et meget lavt brændstofs forbrug. Begge modeller er endvidere kendetegnet ved god stabilitet, lav egenvægt, høj motorkraft og stor fremkommelighed.

912FS Dumper

Hydrema 912FS kan laste 10 tons, som kan bruges både på snævre byggepladser, i bymiljøer og i blødt terræn. Maskinen er som standard udrustet med et affjedringssystem i frontakslen, som er et elektrohydraulisk fjedersystem med selvstændige cylindre og niveaukontrol af de to forhjul.

Føreren bliver dermed i mindre grad påvirket af vibrationer på lange arbejdsdage og vil opleve højere effektivitet, specielt under transportkørsel i ujævnt terræn. Hertil kommer MultiTip, som gør det muligt at aflæsse materialet i et 180° område.

922G Dumper

Den større 922G dumper kan have 20 tons med sig, og leveres med den nyeste Stage-V motor fra Cummins. Maskinen er udviklet til følsomt og ujævnt terræn. Kombinationen af det helt unikke knækled, ægte bogieaksler med stor pendlevinkel og markedets bedste kraft/ vægt-forhold giver dumperne overlegne terrænegenskaber. Dumperne er monteret med 800 mm brede hjul som giver et meget lille marktryk, og derfor egner sig til jordflytning i blødt og mudret terræn.

https://www.gsv.dk/hydrema-dumpere-pa-lange-raekker/

 

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027