Kontorelev til administrationen i Støvring

12. april 2018

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Og har du lysten til at blive oplært og introduceret for mange aspekter indenfor kontorfaget?

Som person er du udadvendt og trives med mangeartede opgaver. Fysisk vil du få plads i vores reception, og du skal derfor være klar på at være i front, når der kommer gæster i huset.  Du bliver tilknyttet vores administrations-/økonomiafdeling, men vil komme til arbejde tværfagligt og få opgaver og ansvar fra forskellige afdelinger i hele organisationen.  Vi vil sørge for at du får en varieret hverdag og stor kontaktflade, der vil være med til at give dig en bred indsigt i form af din uddannelse indenfor kontorfaget.   

Vores nye kontorelev er:

  • Udadvendt og målrettet
  • Frisk på en at blive en del af en hverdag med mangeartede opgaver
  • Fokuseret på at få en uddannelse og viden - som giver værdi i fremtiden
  • Har eller består snart én af de adgangsgivende uddannelser, der kræves for at komme i betragtning til en elevplads.
  • Du formulerer dig godt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, og gerne tysk 
  • Du er en positiv person, som udstråler energi og engagement, og som er ivrig efter at lære og udvikle sig fagligt såvel som personligt. 

Hydrema tilbyder:

  • Et godt læringsmiljø og muligheden for at lære fra erfarne og kompetente kolleger.
  • Hydrema er en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor du hurtigt får en stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation, hvor et godt samarbejde og god kommunikation vægtes højt. 

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og i et miljø hvor du sammen med ambitiøse, glade og dedikerede kollegaer skaber rammen for en virksomhed i vækst. Ønsker du en praktisk 2- årig uddannelse, der gør dig i stand til at varetage en bred vifte af opgaver, og opfylder dine ambitioner om ansvar og udvikling?

Hviid & Larsen står for processen omkring ansøgere til jobbet, og skulle du ønske yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte HR partner Anne-Marie Hviid på 26271480. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Vis kort ›

Find forhandler

Ud fra placering

Hydrema Finans

Michael Hansen
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

hydrema@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575