Medarbejder til Teknisk afdeling søges

3. juli 2018

I Teknisk afdeling, fremstilles alle fixturer, løftegrej og andre hjælpeværktøjer – til brug i vores produktion. Det er også i denne afdeling de forskellige prototyper af nye maskiner bygges, i tæt samarbejde med ....

Ansøg via Hviid & Larsen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, anlægs, skov- og landbrugsbranchen.

I Teknisk afdeling, fremstilles alle fixturer, løftegrej og andre hjælpeværktøjer – til brug i vores produktion.  Det er også i denne afdeling de forskellige prototyper af nye maskiner bygges, i tæt samarbejde med vores udviklingsafdeling. Teknisk afdeling har ligeledes ansvaret for alt vedr. vedligehold af Hydremas bygninger i Støvring.

Vores nye medarbejder skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i produktionen og i afdelingen.  Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Vi har travlt, og søger derfor yderligere en kollega der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet. Der er tale om en fast stilling på daghold

DIN PROFIL: 

  • Faglig baggrund som maskinarbejder, industritekniker eller lign. 
  • Stor teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod, ansvarlighed og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og fleksibel – og trives med mangeartede opgaver
  • Kan tale og forstå dansk

Hydrema A/S tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes. 

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen, og skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR partner Anne-Marie Hviid på 26271480. 

Lønnen forhandles individuelt og vil modsvare dine kvalifikationer, samt mulighed for tilkøb af sundhedsforsikring. 

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Ansøg via Hviid & Larsen

Job & Karriere

Karrieremuligheder hos Hydrema

Job & Karriere - Karrieremuligheder hos Hydrema
icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027