PTA koordinator/tekniker søges

4. januar 2018

Som Hydremas nye PTA koordinator/tekniker bliver dit primære ansvar at indkøre og optimere nye og eksisterende produktions flow, samt sikre at faciliteterne i vores produktionsudstyr udnyttes bedst muligt.

Ansøg via Hviid & Larsen

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, anlægs, skov- og landbrugsbranchen.

Som Hydremas nye PTA koordinator/teknikker bliver dit primære ansvar at indkøre og optimere nye og eksisterende produktions flow og sikre at faciliteterne i vores produktionsudstyr udnyttes bedst muligt. 

Du kommer til at deltage i forskellige udviklingsprojekter, hvor du med din tekniske viden vil kunne bidrage med ideer til forbedringer og forandringsprocesser - som alt sammen er med til at øge vores produktivitet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Din tilgang til opgaverne er præget af din evne til at arbejde systematisk og analytisk, og derigennem at kunne basere dine forslag og resultater på fakta. 

Din rolle bliver på tværs af mange af vores afdelinger og faggrupper, og det er derfor vigtigt at du som person evner at skabe faglige relationer og kommunikerer på flere forskellige niveauer. 

 

Dine arbejdsopgaver: 

 • Gennemfører tidsstudier
 • Udarbejde flow analyser / optimering og investeringsanalyser
 • Udarbejdelse af ”Make or Buy” analyser
 • Deltage i vedligeholdelse af teknisk dokumentation – herunder div. Tegningsopgaver ved eks. produktionstekniske løsninger eller produktopdateringer
 • Koordinering af opgaver mellem vores produktion i Danmark og Tyskland
 • Tegning af værktøjer i AutoCad og Inventor

Vores nye PTA Koordinator/tekniker: 

 • Har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. produktions teknolog, maskinteknikker, værktøjsmager eller lign.  
 • Gerne med erfaring fra metalindustrien – men ikke et krav
 • Har en struktureret tilgang til opgave og problemløsninger 
 • Kommunikerer klart og tydeligt både i skrift og i tale på dansk, engelsk og tysk 
 • Som person er du åben, imødekommende og medvirkende til godt tværfagligt samarbejde på tværs af afdelingerne og i organisationen 
 • Kendskab til LEAN og brugen af LEAN værktøjer
 • Gerne erfaring med AutoCad og eller Inventor

 

Hydrema tilbyder: 

Et alsidigt og spændende job med stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone, hvor vi vægter et godt samarbejde og god kommunikation højt. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med ambitiøse, kompetente og dedikerede kolleger. 

Lønnen forhandles individuelt og afspejles af dine kvalifikationer, samt pension og sundhedsforsikring. 

Hviid & Larsen står for screeningsprocessen til stillingen og skulle der være nogen spørgsmål i forbindelse med stillingen er du velkommen til at kontakte HR partner Anna Larsen på 5050 4515.
Vi kigger løbende de indkomne ansøgere igennem og stillingen tages ned så snart der er indgået aftale med den rette kandidat til jobbet. 

Alle ansøgere til jobbet vil selvfølgelig blive behandlet med fortrolighed. 

Ansøg via Hviid & Larsen

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Find forhandlere
Efter placering
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

hydrema@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575