HYDREMA LOGO RGB YELLOW

Keeps You Moving

Oplev kraften ved avancerede maskiner, designet til at hjælpe dig med at skabe fremtidens landskaber. Hydrema er en moderne, international koncern, der udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner.

MG 0190 (1)
expand_more

Hydremas maskiner

403735442 329209736526184 3384643459361753641 N
Hydrema LINES RGB YELLOW

Hydrema sætter strøm til den grønne omstilling med ny el-dumper

Hydrema tager et afgørende skridt fremad i den grønne omstilling med lanceringen af vores nyeste innovation: DT6 - en fuldt elektrisk dumper. Denne banebrydende maskine er designet til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter bæredygtigt bygge- og anlægsudstyr og markerer et vigtigt vendepunkt i branchens stræben efter miljøvenlige løsninger.

Med sin nul-emissions drift ikke alene beskytter den miljøet ved at reducere CO2-udslippet markant, men sætter også en ny standard for effektivitet og ydeevne i branchen. Hydremas el-dumper er udstyret med avanceret batteriteknologi, der sikrer lang driftstid og minimal vedligeholdelse.

Med dette skridt bekræfter Hydrema sin forpligtelse til innovation og bæredygtighed, og styrker sin position som en førende aktør i udviklingen af fremtidens jordflytningsudstyr.

Vlcsnap 2024 02 15 09H27m42s643
Png Mark Hydrema Yellow

En global koncern

Hydrema er en førende global koncern, der har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af avanceret jordflytningsudstyr. Med en historie, der strækker sig over flere årtier, har vi cementeret vores position på det internationale marked ved konstant at innovere og tilpasse os kundernes skiftende behov. Fra de robuste hjulgravere og alsidige rendegravere til de højteknologiske dumpere og specialiserede jernbanemaskiner, tilbyder Hydrema en bred vifte af maskiner designet til at opfylde de højeste standarder inden for effektivitet, pålidelighed og miljøvenlighed.

Hos Hydrema sætter vi en ære i at levere maskiner af høj kvalitet, der er skabt med fokus på førernes komfort og sikkerhed, hvilket afspejles i hver eneste detalje af deres maskiner. Med produktion og forskning i Danmark, og med et omfattende netværk af datterselskaber og forhandlere rundt om i verden, sikrer Hydrema, at vores kunder altid har adgang til ekspertise, service og support, uanset hvor de befinder sig.

Nyheder