Spændende studiejob som online marketingkoordinator

23. oktober 2017

Hydrema søger en studerende til et spændende studierelevant job på vores hovedkontor beliggende i Støvring. Det er en nyoprettet stilling i vores marketingafdeling, hvor du bliver en del af et team på i forvejen fire medarbejdere.

Ansøg stillingen

Jobbet

Vi arbejder målrettet på at brande Hydrema på den globale scene. Du bliver en vigtig del af vores løbende indsats for at løfte vores digitale tilstedeværelse, hvor du vil arbejde med videreudvikling af vores strategi for indhold på vores online og sociale medier – og føre den ud i livet i samarbejde med kollegaerne. Du behersker billedbehandling og udarbejder grafiske elementer, både til vedligeholdelse af vores hjemmesider og til brug i vores markedsføring på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. I forbindelse med dit arbejde kommer du til at bevæge dig rundt i hele organisationen, og det er derfor vigtigt, at du som person er udadvendt og trives med mange forskellige typer af opgaver. Der vil også være ad–hoc opgaver, og derfor er det altafgørende, at du er god til at koordinere og strukturere. 

Arbejdsopgaverne kunne være

 • I samarbejde med resten af marketingafdelingen at videreudvikle Hydremas tilstedeværelse og indholdsstrategi på de sociale medier, med det formål at skabe stærke fællesskaber og fortælle det gode budskab om vores maskiner

 • Sammensætte engagerende, relevante og aktuelle opslag på tværs af alle kanaler så som Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn.

 • Assistere med grafisk produktion af marketingsmateriale – både til digitale og trykte medier

 • Diverse ad-hoc opgaver 

Dine personlige kompetencer 

 • Du brænder for dit studievalg/retning, og har gerne en baggrund inden for grafik, design, kommunikation eller web.

 • Du formår at holde overblikket i en travl og til tider omskiftelig hverdag.

 • Arbejder struktureret og har sans for detaljen

 • Du er opsøgende, udadvendt og klar på at kommunikere på flere niveauer

 • Du er kreativ og kan se muligheder

 • Det ligger dig naturligt at tage ansvar og drive processer frem mod målet 

 • Du er ikke bange for at være en ”flyver” blandt afdelingerne 

 • Du har evne til at finde/identificere de gode historier

Dine faglige kompetencer

 • Du kommer med en masse viden og ideer

 • Du har et grafisk øje

 • Du har erfaring med Adobe-pakken, herunder Photoshop, InDesign og illustrator. Herudover vil det være en fordel, hvis du også kan redigere video.   

 • God til engelsk i både skrift og i tale

 • En fordel hvis du også kan begå dig på tysk – men ikke et krav

Hydrema Tilbyder

Et alsidigt og spændende job med stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone, hvor vi vægter et godt samarbejde og god kommunikation højt. Gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med ambitiøse, glade og dedikerede kolleger, og der er mulighed for at deltage i sjove personalearrangementer.

Arbejdstid og sted

Vi er fleksible i forhold til dine arbejdstider, så det passer i forhold til dit studie -  men forventer at du kan være på virksomheden min. 10-15 timer om ugen. Vores åbningstider er typisk fra 8-16.00. Hvis du har mulighed for at arbejde mere i perioder (f.eks. i ferier), så vil der også være mulighed for det.

Hvis du synes jobbet kunne være noget for dig, og du har den tid det kræver ved siden af dit studie, så hører vi gerne fra dig. Du må også gerne sende eksempler på konkrete projekter og opgaver, du har udført.

Hviid & Larsen står for screening af alle indkomne ansøgninger – og skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med stillingen så er du velkommen til at kontakte HR Partner Anne-Marie på 26 27 14 80.

Ansøg stillingen

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Find forhandlere
Efter placering
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

hydrema@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575