Hydrema Group i Støvring, søger teknisk mindende medarbejdere

20. juni 2022

Er du teknisk minded? Interesseret i maskiner og søger du en arbejdsplads, hvor du vil indgå i et dynamisk og samarbejdende team? Så er dette jobbet for dig.

Om Hydrema

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler og producerer højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave- og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærere samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, byggeri-, anlægs- og landbrugsbranchen. 

I Hydremas montage og tekniske værksted, fremstilles/bygges/samles alle maskiner. Vi er med til at sikre høj kvalitet på de maskiner vi levere til hele verdenen.

Vores nye medarbejdere skal indgå i vores i forvejen dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver, der er i afdelingen. 

Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Vi har travlt, og søger derfor flere kollegaer der kan bidrage med stor faglig viden, engagement og fleksibilitet, da der er tale om mangeartede arbejdsopgaver. 

Der er tale om en fast stilling på daghold.

Din profil:

  • Faglig baggrund som landbrugsmaskine mekaniker, klejnsmed, industritekniker eller lign. 
  • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
  • Masser af gå på mod, ansvarlighed og højt drive
  • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
  • Kvalitetsbevidst og arbejdsom
  • Kan tale og forstå dansk

Du bliver en del af Hydrema familien, hvor du vil føle dig værdsat. Du får mulighed for at præge virksomhedens vej mod nye mål. Vi er en arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi har et kreativt og uformelt miljø, hvor der er plads til humor – selvom vi har travlt. Du vil få en varieret hverdag med mange forskelligartede opgaver hos os som er Danmarks eneste producent af entreprenørmaskiner.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen står for screeningen af alle indkomne ansøgninger til stillingen, og skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Henrik Sørensen 20140598.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

SØG STILLING

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Opstart efter aftale. 

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.

icon-pin Find os
icon-request Anmod
icon-contact Kontakt
Anmod om
at blive kontaktet
icon-arrow-down

Har du et spørgsmål om vores maskiner eller service ? Eller vil du gerne kontaktes af din lokale sælger? Udfyld venligst formularen.

Hovednummer +45 9837 1333

info.dk@hydrema.com Gl. Kirkevej 16
9530 Støvring

Center Nord (Støvring)
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring
+45 9837 2600

Center Syd (Kolding)
Hylkedalvej 46, 6000 Kolding
+45 7483 2424

Center Øst (Ringsted)
Kærup Parkvej 15, 4100 Ringsted
+45 4649 7575

Center Bornholm (Åkirkeby)
Brovangen 5, 3720 Åkirkeby
+45 5697 0027