VELKOMMEN TIL HYDREMA DAGENE 2023


Arbejder du i entreprenørbranchen, landbrug eller skovbrug? Så glæder vi os til at se dig og dine til Hydrema Dagene 2023

Vi inviterer alle samarbejdspartnere, kunder, maskinførere, potentielle kunder og dedikerede fans til Støvring mellem jul og nytår. 

Kom og vær med til et par hyggelige dage med spændende aktiviteter, masser af ”maskinsnak” med os og kollegerne i branchen.

DATOER:
Torsdag 28/12 2023 - Åbent kl 9 - 16
Fredag 29/12 2023 - Åbent kl 9 - 15

STED:
Hydrema Center Nord
Juelstrupparken 4, 9530 Støvring

PROGRAM HIGHLIGHTS:

- Udstillingshal: Besøg vores samarbejdspartnere Engcon og Leica på deres stande. Spar 15%  på Hydrema Reservedele & Udstyr eller lad dig friste af de gode tilbud på WorkWare & Merchandise.

- Testkørsel: En unik chance for at se og prøvekøre Hydremas legendariske maskiner.

- Mad og forfriskninger: Nyd den lækre buffet eller besøg pølsevognen på pladsen. Drikkevarer findes både i spisesalen og i pølse-teltet.

- Børnehjørne: Sjovt område med hoppeborg, popcornmaskine, konkurrence og forskellige aktiviteter for de yngste gæster.

- Fabriksrundvisning: Tag med på en guidet tur på Hydremas fabrik. En shuttlebus vil transportere deltagerne fra Center Nord til fabrikken og retur efter endt rundvisning.

FABRIKSRUNDVISNINGER:

Torsdag 28/12: KL 10, 11, 12 & 14
Fredag 29/12: KL 11 & 13

Hent din billet i god tid på Hydremas Merchandise-stand. Shuttlebussen kører fra indkørslen på Hydrema Nord til fabrikken 15 min. før hver rundvisnings-start. Man skal tage shuttlebussen til fabriksrundvisning, det er ikke tilladt at køre ind på fabrikken selv. 

Vi glæder os til at se jer til Hydrema Dagene – samlingspunktet for branchens passionerede aktører!

Bliv opdateret med det sidste nye fra Hydrema